[Chimera-users] mouse hovering not working

Elaine Meng meng at cgl.ucsf.edu
Mon Jan 22 10:38:32 PST 2018


Dear Fabian,
I don’t think the kind of mouse is that important… I use a plug-in one myself.  

If you were using some other application you may need to click back into the Chimera window first.  Other than that, my only idea is to check your Preferences settings, menu: Favorites… Preferences, category “Labels” and make sure “Show atomspec balloon” is “true” (and click Save if you had to change it from false to true).
<http://www.rbvi.ucsf.edu/chimera/docs/UsersGuide/preferences.html#Labels>

I hope this helps,
Elaine
-----
Elaine C. Meng, Ph.D.
UCSF Chimera(X) team
Department of Pharmaceutical Chemistry
University of California, San Francisco

> On Jan 22, 2018, at 8:50 AM, Zhong, Sheng <sheng.zhong at yale.edu> wrote:
> 
> Use a Bluetooth mouse.
> It works well in Mac.
> 
> Sheng
> From: Chimera-users <chimera-users-bounces at cgl.ucsf.edu> on behalf of Fabian Glaser <fglaser at technion.ac.il>
> Sent: Monday, January 22, 2018 10:13:39 AM
> To: Chimera BB
> Subject: [Chimera-users] mouse hovering not working
>  
> Dear all,
> 
> The mouse hovering is not working for me, I use a Mac, and tried several version of Chimera, but the residue / atom number automatic labelling does not appear when hovering over.
> 
> Any suggestion?
> 
> Thanks a lot ,
> 
> Best,
> 
> Fabian
> 
> Fabian Glaser PhD
> 
> Head of the Structural  Bioinformatics section 
> Bioinformatics Knowledge Unit - BKU
> The Lorry I. Lokey Interdisciplinary Center for Life Sciences and Engineering
> Technion - Israel Institute of Technology, Haifa, Israel
> Web http://bku.technion.ac.il/
> Tel +972 (0) 4 8293701
> 
> 
> _______________________________________________
> Chimera-users mailing list: Chimera-users at cgl.ucsf.edu
> Manage subscription: http://plato.cgl.ucsf.edu/mailman/listinfo/chimera-users




More information about the Chimera-users mailing list