[Chimera-users] Fwd: setting or hardware problem?

Greg Couch gregc at cgl.ucsf.edu
Mon Oct 14 08:41:45 PDT 2013


Hi Jack,

There is a problem with the current AMD graphics drivers, Catalyst 13.9
beta, and chimera.  You need to downgrade to Catalyst 13.1 for Chimera to
work properly.  Usually, bugs like this are fixed by the vendor in the
next release, but AMD has made several releases with this same bug, so
please file a bug report with AMD to increase the chances that it will be
fixed.

   -- Greg

> Hi, chimera users
>
> I am starting to use ucsf chimera to analysis protein structure recently.
> It is an excellent software, and I have no problem using it at school. But
> when I try to use it on my other pc at home. It doesn't work properly. The
> ribbon looks flat and dull, not a 3D looking anymore, like the situation
> showed in pic1 and pic2.
> My hardwares:
> School PC: win7 64 bit,cpu E5-1606, Nvidia Quadro 5000, 4G
> Home PC: win7 64 bit, cpu i5-2500k, AMD Radeon HD6700, 8G
> I know the video card of school's pc is much better, but I checked the
> hardware list. HD6700 is also compatible.
> Can anyone tell me what is wrong? I really appreciate it.
>  [image: Inline image 1]  [image: Inline image 1]
>
>
>
>                                                      Jack Wang
> _______________________________________________
> Chimera-users mailing list
> Chimera-users at cgl.ucsf.edu
> http://plato.cgl.ucsf.edu/mailman/listinfo/chimera-users
>



More information about the Chimera-users mailing list